Postaukset ja retkikohteet alueittain

POHJOIS-SAVO


Kuopion retkikohteet:Lapinlahden retkikohteet:Leppävirran retkikohteet:


Orinoron rotko, Leppävirta

Orinoron rotko Leppävirralla Pohjois-Savossa on yksi vaikuttavimpia rotkoja, joihin olen reissuillani törmännyt. Sitä nimitetään yhdeksi Savon seitsemästä ihmeestä, enkä ihmettele. Paikassa on jotakin maagista.

Lue lisää

Maaningan retkikohteet:Nilsiän ja Juankosken retkikohteet:


Kypäräinen, Juankoski

Pisan luonnonsuojelualue on monille tuttu. Mutta Pisan koillispuolella sijaitseva Kypäräinen on sen vähemmän tunnettu sukulainen. Maisemat Kypäräisen huipulta ja näköalapaikalta ovat jopa Pisaa paremmat.

Lue lisää

Rautalammin ja Konneveden retkikohteet:Rautavaaran ja Sotkamon retkikohteet:Sonkajärven retkikohteet:Tuusniemen retkikohteet:ETELÄ-SAVO


Pieksämäen retkikohteet:KESKI-SUOMI


Saarijärven retkikohteet:POHJOIS-KARJALA


Kolin retkikohteet:


Koli ja huippujen kierros

Koli ei paljoa esittelyjä kaipaa. Jos jossakin aiot käydä elämäsi aikana, käy Kolilla. Hypetyksestä huolimatta se on sen arvoinen. Kallioiden ja maisemapaikkojen lisäksi alueelta löytyy muutakin kaunista katseltavaa ja tutkittavaa.

Lue lisää

Sumuinen Koli marraskuussa

Mille näyttää Kolin kansallismaisema, kun maisemat peittyvätkin sumuun? Retki voi olla silti onnistunut, kun vaihtaa näkökulmaa. Yhtäkkiä kaikki näyttääkin salaperäiselle ja kuin fantasiakirjoista repäistylle seikkailulle.

Lue lisää

POHJOIS-POHJANMAA


Kuusamon ja Rukan retkikohteet:Pudasjärven ja Syötteen retkikohteet:LAPPI


Sallan retkikohteet:Kolarin ja Ylläksen retkikohteet:Posion retkikohteet:KAINUU


Suomussalmen ja Hossan retkikohteet: