INFO

Hei, tätä blogia kirjoittelee Anna-Maria, eli Anski, kuopiolainen graafinen suunnittelija. Tässä blogissa kirjoittelen luonto- ja retkeilyteemaisista harrastuksistani, kuten metsissä samoilusta, retkeilystä, luontopoluista, kansallispuistovierailuista, kalastuksesta ja luontokuvauksesta. Liikun luonnossa kameran kanssa ja bongailen lintuja ja kauniita maisemia, erilaisia hienoja kuvauskohteita sekä tutkin innokkaana metsäpolkuja. On aina jännittävää nähdä, mitä seuraavan mutkan takaa paljastuu. Pääasiassa liikun luonnossa kävellen, mutta välillä myös pyöräillen. Mukana seikkailuissa on myös Haiku-koira.

Muihin harrastuksiini kuuluu kuntoilu ja kuntosalin ryhmäliikuntatunnit, tietokonepelit ja muu nettinörtteily, askartelu, käsityöt, piirtäminen, lukeminen ja matkustelu. Pidän myös toista blogia cute & cool creations, jossa bloggaan pääasiassa askartelusta. Tuolta blogista löytyy myös vanhoja retki- ja luontojuttuja kategorian seikkailuja ja paikkoja alta, mikäli vähän vanhemmat postaukset ja valokuvat kiinnostavat. Tosin tämän blogin myötä tuon aiheen postaukset toisessa blogissani luonnollisesti ovat vähentyneet ja siirtyneet tämän blogin alle.

Olen päiväretkeilijä ja lähiretkeilijä ja siitä tuleekin blogin nimi Rento retkeilijä. Pääasiassa retkeilen Savossa, mutta myös retkiä kauemmas on tullut tehtyä muiden matkusteluiden ohessa ja lisää retkiä on toki jatkuvasti suunnitteilla.

retkeilyblogi_anski

Kommentit postauksiin ovat erittäin tervetulleita ja vastaan kaikkiin kommentteihin ja kysymyksiin mielelläni. Ota myös ihmeessä yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut blogiyhteistyöstä tai sinulla on hyviä retkeilyvinkkejä! Alla olevalla lomakkeella voit lähettää minulle yksityisviestin.