Uusi retkeilyblogi ja alkusanat

Tätä blogia kirjoittelee Anski, kuopiolainen, reilu kolmikymppinen nainen.

Idea tämän blogin aloittamiseen syntyi pitkän pohdiskelun tuloksena. Olen kirjoittanut toista blogiani cute & cool creations lähes 7 vuoden ajan. Cute & cool creations on pääasiassa keskittynyt askarteluun ja käsitöihin, mutta blogissa on myös reissuista, valokuvailuistani, muodista ja peleistä asiaa. Myös luonto- ja retkijuttuja tuli postailtua melko usein oman kategoriansa alle. Retkijutut kuitenkin jäivät vähemmälle, kun aloin postailemaan kuvia enemmän Instagrammiin. Kuitenkin aloin miettiä, josko sitä pistäisi ihan oman retkeilyyn ja luontoon keskittyvän blogin pystyyn, että aiheesta saisi kerrottua laajemminkin, kuin pelkkien instakuvien kautta. Lisäksi kaikki reissujutut ja vinkit olisi muidenkin helpompi löytää ja saada vinkkejä, kuin tuolta askartelublogin uumenista.

Tässä blogissa olisi siis tarkoituksena kirjoitella juttuja retkeilyistäni ja samalla jakaa vinkkejä ja ideoita muillekin retkeilystä innostuineille esimerkiksi kivoista luontopoluista, kalastuspaikoista ja lintubongailumestoista. Olen pääasiassa päiväretkeilijä, ja retkiä tulee tehtyä eniten lähiseuduillani Savossa, mutta toki varsinkin kesäisin tulee matkustelua muillakin alueilla. Olen innokas valokuvaaja, joten paljon kuvailuja on myös luvassa. Retkeilen jalkaisin, sekä pyörällä. Myös kalastus ja uusimpana lintukuvaus ovat sydäntäni lähellä. Reissuilla tulee varmasti olemaan myös Haiku-koira (tällä hetkellä vasta 4 kk perhoskoira-pentu), joten varmaan koirajuttujakin jonkun verran luvassa. Mutta katsotaan, mitä kaikkea sisältöä tänne tulee keksittyä, mutta jokatapauksessa, – tervetuloa mukaan rennon retkeilijän matkaan!

rentoretkeilija_retkeilyblogi